Mod de preparare:
Incep aceasta reteta prin a va spune ca anul acesta Craciunul a fostpentru mine unul de vis, cu multe cadouri, sperante pentru anul ce o savina in curand, cu multi cozonaci calzi, un bradulet stufos, iz deciocolata calda, sorici, cu cei dragi alaturi si multi, multi fulgi denea la fereastra.
Sper ca ati petrecut si voi cu bine. Si pentru ca nu putem iesi preacurand din atmosfera feerica a sarbatorilor de iarna, va invit sa vadelectati cu briose cu fulgi de ciocolata, pufoase, dulci, cu iz delamaie.
Se amesteca untul cu zaharul alb. Se adauga apoi faina si ouale. Se amesteca pana la omogenizare, dupa care se adauga coaja de la lamaie.
In tot acest timp se preincalzeste cuptorul. Dupa care incepeti sa incorporati aluatul in formele de briose.Briosele vor sta la foc moderat circa 30 de minute, pana ce devin pufoase. Puteti verifica daca s-au facut prin introducerea unei scobitoari in centru, in plus, va va ajuta si mirosul placut din bucatarie, el va fi un indiciu ca briosele s-au facut.
In timp ce briosele se fac in masina de gatit, dati ciocolata pe razatoare. Cand s-au facut briosele, acestea se decoreaza cu fulgi de ciocolata. Se pot servi cu o cana de lapte cald.
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Sursa: http://www.culinar.ro
No comments:
Post a Comment