2 oua
40g zahar brun
50g zahar alb
100g ciocolata amara
1 lingura fruunze de rozmarin taiate marunt
100g faina alba
60g faina neagra
5 g praf de copt
100 ml lapte
100 ml ulei de masline
zahar pentru presarat deasupra
Mod de preparare:Se amesteca faina cu praful de copt. Ouale le batem cu zaharul pana obtinem o spuma. Turnam in fir subtire laptele si apoi uleiul de masline (continuam sa batem cu mixerul). Adaugam rozmarinul taiat si apoi faina . Amestecam putin pana obtinem un aluat omogen.
In tava 25X 25 cm unsa cu unt turnam aluatul. Presaram ciocolata taiata marunt , apasand putin pe ea pentru a intra in aluat.Presaram zahar peste prajitura
Coacem prajitura 35 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Se lasa sa se raceasca si apoi se taie .
Poftă bună!
Descoperiti si alte retete interesante pe blogul Furnicuta Boscodina.Sursa: http://www.gustos.ro/
No comments:
Post a Comment