Tuesday, January 8, 2013

Carne de pui cu ciuperci si morcovi @ www.bucatariaculinara.net

Dupa carnea de purcel, eu as manca ceva mai usor si m-am gandit ca si dvs ati prefera o carnita frageda de pui.

Carne de pui cu ciuperci si morcovi

Si daca simpla era prea banala, m-am gandit sa o combin cu ciuperci si morcovi. O sa vedeti ca armonia de arome si mirosuri este ideala, iar familia dvs va mai cere aceasta reteta. Nu este o reteta grea, insa are nevoie de ceva timp, aproximativ 2 ore, asa ca apucati-va din timp.

Timp: 1 oră si 45 de minute
Dificultate: usor

Ingrediente
-2 capete de ceapă
-frunze de dafin
-30 g condimente pentru pui
-piper dupa gust
-100ml. apa
-250 ml vin alb
-uleiul de gătit
-200 g ciuperci
-250 g morcovi
-1 pui

Metoda de preparare carne de pui cu ciuperci si morcovi
Curătati si tăiati morcovii en-gros. Se pun într-un vas de copt uns cu unt si se adaugă sare pentru dupa gust.

Feliati ciupercile si se adaugă sare. Adăugati morcovii.

Adăugati condimente: piper negru si câteva frunze frunza de dafin.

Cojiti ceapa si se taie, la fel si legumele.

Adaugati un pic apa, 100 ml ulei si vin.

Curătati si tăiati carnea de pui si legumele bucatele.

Se presara cu condimente pentru pui.

Coaceti în cuptorul încălzit în prealabil moderat (180 de grade) pentru aproximativ o oră si jumătate.

Mâncărea se serveste cu piure de cartofi si pătrunjel proaspat tocat.

Bucatariaculinara pe facebook! Da like pentru cele mai noi retete

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment