Tuesday, January 8, 2013

Plăcintă de iarnă @ www.bucatariaculinara.net

Plăcintă de iarnă asa cum a numit-o o buna prietena si gospodina a mea, este un amestec de legume foarte delicios si usor de preparat.

Plăcintă de iarnă

In mod normal dvs ati putea-o prepara oricand, insa gustul legumelor pastrate este mai gustos, sau cel putin asa ni se pare. Acel amestec se infoliaza in foi de placinta sau de patiserie si se coace in cuptor. Toata “afacearea” aceasta nu ar trebui sa dureze mai mult de 45 de minute. Succes!

Ingrediente
-coaja de placinta
-ardei uscat
-praz
-cimbru
-1-2 morcovi
-ulei de gătit
-condimente Vegeta
-sare după gust
-seminte prajite de floarea-soarelui
-optional brânză

Metoda de preparare plăcintă de iarnă
Pentru a prepara o placinta de iarna, trebuie sa tocati prima data in 4-5 bucati prazul, partea verde a acestuia, nu cea alba. Dati prin razatoare un morcov mare sau doi mai mici. Tocati 2-3 ardei uscati, pe care i-ati tinun îmbibati timp de o jumătate de oră în apă rece.

Intr-o tigaie adâncă turnati 4 linguri de ulei, adaugati praz, morcovi si ardei, dupa care se gateste pentru 2-3 minute. Se asezoneaza cimbru, seminte de floarea soarelui si vegetata.

Faceti din acest amestec placintele, dupa care se unge coaja cu ulei. Coaceti în cuptorul moderat timp de 25 minute. Se adauga branza rasa pe deasupra daca se doreste.

Bucatariaculinara pe facebook! Da like pentru cele mai noi retete

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment