Tuesday, January 8, 2013

Frigarui de pui, suncă si ananas @ www.bucatariaculinara.net

Azi va propunem sa gatim frigarui de pui cu suncă si ananas. O reteta simpla dar rafinata!Într-adevăr perfectă pentru cei cărora le place să guste retete acre.

Pregătirea lor este foarte asemănătoare ca a unor frigarui obisnuite, dar combinatia de arome este foarte diferită. E o reteta minunata dacă doriti să partajati un fel de mâncare simplu, dar aceasta este mai mult decât tentanta. Nu ratati acest “tratament”! Rezultatul final este exceptional!

Ingrediente
-slanina (
Se taie carnea de pui în cuburi mici si uniforme. Taiati, de asemenea, felii de suncă si ananas încearcand să mentineti aceeasi dimensiune, în toate ingredientele.


Se creeaza frigaruile: bucatile de carne de pui se pun primele, apoi sunca, ananas, sunca de pui si în cele din urmă carne. Pentru fiecare frigaruie folositi 2 cuburi de carne de pui, 2 cuburi suncă si 1 cub de ananas.


Odată ce sunt create, puneti putin ulei de măsline într-o tigaie si gatiti-le până când ajung la o culoare aurie.


Se continua sa se gateasca pana cand devin rumene pe ambele parti. Să lasa la răcit, dupa care se pun pe o farfurie, aranjate frumos.


Gata! Aveti deja pregătit frigarui delicioase de pui, suncă si ananas. O reteta foarte usoara de a face si au un gust grozav.

Savurati langa prieteni!

Bucatariaculinara pe facebook! Da like pentru cele mai noi retete

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment