Combinarea aromelor este o arta pe care multi o indragesc. Dvs ar trebuii sa optati pentru o combinatie bună de arome si mancaruri care incanta toti invitatii.
Cartofi inveliti in bacon sunt una dintre cele mai bune optiuni. Aceasta reteta poate fi combinata cu o friptură bogata sau friptură de curcan cu adevarat delicioasa. Cu siguranta era una dintre retetele mele pentru o masa festiva, iar acum v-o impartasim si dvs.
Ingrediente
-rozmarin
-cartofi mici
-slănină (bacon)
-ulei
Metoda de preparare cartofi copti inveliti in bacon
Puneti cativa cartofi într-o tava de copt, dupa care se adaugă ulei si rozmarin pentru aroma. Inainte spalati foarte bine cartofii. Gatiti timp de câteva minute si apoi scoati si lasati-i la temperatura camerei.
Inveliti cartofi mici, cu un pic de slănină, se pun în tavă si se gatesc timp de câteva minute într-un cuptor preîncălzit până când veti obtine bile foarte crocante si delicioase.
Rezultatul final consta in cartofi inveliti in bacon crocant, gustosi si tentanti.
Se combină cu un condiment bun si friptura de curcan. Veti vedea că combinatia va fi o explozie! Si toti invitatii vor fi mai mult decât multumiti.
Pofta buna si un an nou fericti!
Bucatariaculinara pe facebook! Da like pentru cele mai noi retete
No comments:
Post a Comment