Preparati si savurati Briose cu migdale, vanilie si zmeura al carui mod de preparare, instructiuni pentru gatit dar si ce ingrediente sunt necesare pentru a prepara aceasta reteta culiana le puteti citi mai jos.
Anunturi Google
Ingrediente:
175 g, unt nesarat topit si racit
o cana (100 g) migdale de sol
6 albusuri de ou, usor batute
2 lingurite extract de vanilie
1 1/2 cana (210 g) zahar pudra
1/2 cana (70 g) faina
o cana (105 g) zmeura proaspata sau congelata
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 190° C. Pregatiti 10 forme de briose cu hartie de copt.
Puneti untul, migdale macinate, albusuri de ou, vanilie, zahar pudra si faina intr-un castron mare si amestecati pana sunt bine combinate. Puneti acest aluat in cele 10 forme de briose, putin mai mult de 1/2 in fiecare forma. Deasupra puneti 3-4 bucati de zmeura la fiecare briosa, apasandu-le pe fiecare in aluat. Dati la cuptor pentru aproximativ 25 minute.
Etichete:
briose,
muffis cu migdale,
vanilie,
zmeura
No comments:
Post a Comment