Sunday, October 28, 2012

Supă de peste cu file de pangasius @ www.bucatariaculinara.net

Ciorba de peste am mai mancat intre timp, dar supa nu gustasem pana ieri cand a mers in vizita la o cunostinta. Mi-a placut si m-am gandit sa o pun in practica. Am ales ca peste file de pangasius, dar aveti grija ca se gateste foarte rapid, am specificat mai jos timpul necesar. Pe langa acesta se mai adauga ceapa, cartofi, morcovi etc, cam ingredientele de gust al unei supe normale.

Supă de peste cu file de pangasius

Ingrediente
-cartofi – 2-3 bucati
-1 capatana ceapa
-2 morocvi
-piper – 1 plic proaspăt
-măsline – fără sâmburi verzi (aproximativ 10 buc.)
-peste (300 g file de pangasius)
-ulei de măsline – 2-3 linguri
-sare
-mărar
-ulei – 1 lingura

Metoda de preparare supa de file de pangasius
Puneti la fiert cartofii tăiati în cuburi mici, apoi se adaugă morcovii, ceapa tăiata în bucăti mici si apoi piper.

Se fierbe, adăugati ulei de măsline, sare si un pic de unt. Se taie în felii măsline si adăugati-le, împreună cu pestele.

Retineți că de peste se gateste rapid – aproximativ 10 minute. În cele din urmă, adauga mararul. Bucurati-vă de masă

Incoming search terms:

  • paste cu rosii si vitel
  • SUPE CIORBE
Bucatariaculinara pe facebook! Da like pentru cele mai noi retete

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment