Saturday, October 27, 2012

Plăcintă cu varză şi brânză

-500gr cartofi

-400gr varză albă, tăiată mărunt

-O ceapă mare, tăiată mărunt

-120ml lapte fără grăsime

-15gr unt

-1 pachet cremă de brânză

-Un pic de sare şi piper

1.Cartofii se fierb întregi timp de 15-20 de minute. Se păstrează apa în care au fiert.

2.Se fierb varza şi ceapa în apa în care au fiert şi cartofii, timp de 5 minute.

3.Se preîncălzeşte cuptorul la 180 de grade.

4.Se unge cu unt un vas termo-rezistent

5.Cartofii fierţi se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe; se pun într-un vas separat; se pasează împreună cu untul şi laptele.

6.Se adaugă cartofilor varza şi ceapa, iar apoi crema de brânză, sarea şi piperul şi se amestecă până se topeşte brânza.

7.Se toarnă amestecul în vasul termo-rezistent şi se dă la cuptor 30 - 35 de minute.

Sursa: http://www.gustos.ro/

No comments:

Post a Comment