Sos-ul de ciuperci este indicat sa-l consumati atunci cand atipregatit un fel de macare cu legume si carne.
Sos de ciuperci
Ingrediente
-ciuperci – 250 g
-ulei – 50g
-făină – 2-3 linguri
-lapte – 150 ml
-sare
-piper – dupa gust
Metoda de preparare
Puneti ciupercile curăţate şi tăiate pentru a se fierbe pana cand se inmoaie in 700 ml de apă, apoi se scoate din supa cu spumiera. Se condimentează după gust cu sare şi piper.
Se încălzeşte untul într-un alt vas şi se fierbe în făină, amestecând, se adaugă laptele şi se diluează cu supa pana la consistenta dorita.
Adaugati ciupercile si sos-ul se lasa putin pe foc. Serviti ca un fel de mancare constand intr-o bucata din carne şi legume.
Incoming search terms:
- sos de ciuperci
- sos ciuperci
- ciuperci sos
No comments:
Post a Comment