Ingrediente:
3 foi de pandispan (cumparat sau pregatit dupa reteta preferata, eu am folosit foi cumparate)
pentru prima crema:
250g smanatana pentru frisca
1/2 plic budinca de vanilie - instant
250g mascarpone
4 linguri zahar
a doua crema:
250g zmeura
250g smantana pentru frisca
3 linguri zahar
1/2 plic budinca de vanilie instant
pentru ornat
bezele
ciocolata
gem de zmeura pentru tort - aproximativ 200g
Mod de preparare:
Pentru prima crema, punem impreuna ingredientele intr-un castron, cu ajutorul mixerului, la viteza mare le batem pana vom obtine o crema.
Pentru a doua crema: zmeura o facem piure in robotul de bucatarie. Adaugam restul ingredientelor si cu ajutorul mixerului batem pana obtinem o crema aerata.
Asamblarea tortului: asezam primul foaie de blat pe farfurie/ platou , peste vom pune prima crema. acoperim cu a doua foaie, pe care o vom unge cu gemul de zmeura. Adaugam a treia foaie de blat peste care vom pune crema cu zmeura. Ornam cubezele si ciocolata rasa si punem tortul in frigider cel putin 3 ore inainte de servire.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Furnicuta Boscodina.Sursa: http://www.gustos.ro/
No comments:
Post a Comment