Salata de porc cu mere aromatice si cicoare este o retete care va va pune rapid pe ganduri datorita gustului irezistibil. Puteti încerca să înlocuiti carnea de porc cu pui si salată de sezon, va fi delicios.
Salata de porc cu mere aromatice si cicoare
Reteta: testata
Dificultate: usoara
Cantitate: 4 portii
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatire: 25 minute
Ingrediente
-400 g cotlet de porc, grăsimi si membrane
-1 lingura ulei de nuci
-2 lingurite grăunte de mustar
-1 lingura tarhon, tocat
-1 lingura patrunjel, fin tocat
-sucul de la 1 lamaie
-1 lingura miere
-2 mere mari, spălate si tocate
-270 g cicoare, frunze separate
Metoda de preparare salata de porc cu mere aromatice si cicoare
1.Incalziti cuptorul la 200 ° C (180 ° C cu suflare). Carnea de porc se periaza cu 1 lingurita de ulei si 1 linguritămustar si se condimentează cu sare si piper. Se prajeste scurt la foc mare si se transferă într-un vas termorezistent. Se pune o jumătate din condimentul verde pe carne. Coaceti 15 minute, până s-a pregatit.
2.Pentru a pregăti salata, se amestecă sucul de lamaie si miere cu uleiul de mustar rămas.Adaugati un pic de sare si piper, dupa care se amestecă dressing cu mere, plante medicinale si cicoare. Serviti carnea de porc cu garnitura salata.
Incoming search terms:
- cotlet de porc cu os la cuptor
No comments:
Post a Comment