Sunday, October 28, 2012

Salsa de pepene galben, garnitură de vară perfecta @ www.bucatariaculinara.net

Ne place anotimpul vară pentru ca avem parte de toate fructele dulci si zemoase! De aceea, vom încerca să profitam si să le includem în alimentatia dumneavoastra pe cât de mult posibil.

Salsa de pepene galben, garnitură de vară perfecta

Astăzi vă oferim o salsa de pepene, care este foarte potrivita pentru garnitura, dar se poate servi si cu pâine prăjită atunci când aveti nevoie doar de o gustare.

Ingrediente
-1 cană nectarine, cuburi
-2 ardei iute medii, fără seminte si tocati
-1 lingură de zahăr
-3 linguri de suc proaspat de lamaie
-2 lingurite rase de coajă de portocală
-2 lingurite de ghimbir ras proaspat
-2 cupe tocate de pepene verde
-½ ceasca tocata de coriandru proaspat
-1 sfert de ceasca tocata marunt de ceapa rosie

Metoda de preparare salsa de pepene galben
Într-un castron mare, combinati nectarinele tocate, zahăr, suc de lamaie, coaja de portocala, ghimbir si se lasa sa stea circa 15 minute. Apoi se adaugă pepene verde, coriandru, ceapa si se amesteca bine.

Sosul de rosii se poate servi imediat sau a doua zi după ce a stat la frigider pentru 24 de ore.

Incoming search terms:

  • legume prajite
  • somon gratar
  • pulpa de porc cu miere
  • prajitura cu crema de iaurt
  • salata de pepene galben
Bucatariaculinara pe facebook! Da like pentru cele mai noi retete

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment