Multa lume cauta un sos special pentru a da un gust aparte legumelor la gratar. De aceea noi va aratam o metoda de a prepara un sos special, pentru a savura si marina legumele tale preferate.
Marinata pentru legume la gratar
Ingrediente
-ulei de măsline – 40 până la 50 ml
-otet – 3 linguri
-usturoi – 4-5 catei
-lamaie – sucul de la 1/2 lamaie
-sos de soia – 4 linguri
-miere – 1 lingura
-oregano – 1 lingurita
-piper
-sare – dacă este necesar
Metoda de preparare sos pentru legume la gratar
Puneti intr-un recipient adecvat sos de soia, otet, amestec de usturoi, suc de lămâie si se amestecă cu miere si mirodenii. Adăugati ulei de măsline si, în final bateti din nou bine.
Cu sosul fiert se marineaza legumele poate înainte de frigere pe gratar sau cuptor.
Incoming search terms:
- crema de branza
- legume gratar
- risotto cu legume
No comments:
Post a Comment