Ingrediente
-455gr unt
-200gr zahăr alb
-500gr făină
-340gr dulceaţă de zmeură
-950gr zahăr pudră
-120ml lapte
1.Se preîncălzeşte cuptorul la 180 de grade.
2.Într-un vas mare se freacă bine untul cu zahărul. Treptat se adaugă făina până se amestecă bine.
3. Pe o suprafaţă cu puţină făină se întinde aluatul rezultat. Se taie forme rotunde de biscuiţi.
4.Se dau la cuptor biscuiţii timp de 8 - 10 minute. Se scot şi se lasă la răcit.
5.După ce s-au răcit se ung cu gem şi se fac “sandvişuri”.
6.Într-un vas se pune zahărul pudră şi se adaugă laptele treptat, amestecând constant până când se obţine o glazură de consistenţă grosă.
7.Biscuiţii se ung cu glazura.
8.Peste micile “sandvişuri” se pune câte o jumătate de cireaşă când glazura nu este încă întărită.
Sursa: http://www.gustos.ro/
No comments:
Post a Comment