Saturday, October 27, 2012

Pere cu Ricotta si Ciocolata

- Intr-un bol se mixeaza branza ricotta, zaharul pudra, aproximativ 5 g cacao (dupa preferinta, aceasta cantitate se poate suplimenta), cateva picaturi esenta de vanilie.
- Se adauga ciocolata si se amesteca toate ingredientele.

- Portocala se spala si se taie cateva bucatele de coaja care se maruntesc. Acestea se incorporeaza in amestecul cu branza ricotta pregatit anterior.

- Se stoarce sucul unei jumatati de portocala si se indeparteaza samburii.

- Perele se spala, se decojesc si se taie fiecare in doua jumatati. Se indeparteaza cu grija mijlocul fiecarei jumatati in parte.

- Perele astfel pregatite se stropesc cu suc de portocale.

- Se umple mijlocul fiecarei jumatati de para cu o parte din compozitia pregatita.

- Se adauga la suprafata migdale maruntite.

Sursa: http://www.reteteculinare.ro

No comments:

Post a Comment