Iar pentru că interesele noastre se învârt în jurul gastronomiei, o să vă lăsăm pe voi să vă ocupaţi de primele două (prieteni şi muzică) şi noi o să venim cu o idee despre cum puteţi îmbogăţi aroma băuturilor alcoolice cu fructe!
Că vă place vodka sau romul, această reţetă este potrivită pentru majoritatea felurilor de alcool, şi tot ce trebuie să ştiţi este că se pregăteşte cu o zi înainte de petrecere.
De ce aveţi nevoie:
1.Alcool (noi recomandăm vodka)
2.Fructe (un singur tip de fruct, recomandăm ananasul, 500gr/litru)
3.2 carafe
4.O strecurătoare
1.Se curăţă fructele şi se taie bucăţele mici.
2.Se pun fructele în carafă. (500gr la un litru de alcool)
3.Se toarnă alcoolul peste ele şi se lasă la temperatura camerei peste noapte.
4.A doua zi dimineaţa se dau la frigider cam 8 ore.
5.Se scoate de la frigider şi se trece prin strecurătoare în altă carafă.
6.Fructele îmbibate de alcool se servesc separat, pe post de shot-uri de vară.
7.Se bea cu prietenii!
Distracţie plăcută!
Sursa: http://www.gustos.ro/
No comments:
Post a Comment