Nici astăzi, fosta Campioană Mondială nu a renunţat la principiile unei vieţi sănătoase, face sport zilnic şi este foarte atentă la dieta ei. Dacă în 1976, înainte şi în timpul Olimpiadei a mâncat doar lactate şi fructe, astăzi Nadia are o alimentaţie diversificată.
Micul dejun este masa ei preferată şi de fiecare dată acesta include cele trei categorii esenţiale de nutrienţi: glucide, proteine şi lipide. Din frigider nu îi lipsesc niciodată carnea de peşte, fructele, legumele şi laptele degresat.
Ca să aflăm şi noi ce înseamnă un adevărat „mic dejun de campion”, am căutat, găsit şi testat o reţetă de sandvici direct de la Nadia Comăneci:
-Două felii de pâine integrală
-20gr unt
-2 felii Mozzarella
-2 bucăţi file de somon
-O frunză de salată sau de spanac
-Câteva picături de suc de lămâie
1.Feliile de pâine se ung cu unt.
2.Se adaugă feliile de Mozzarella şi se încălzeşte sandviciul 1 minut la toaster sau la cuptor.
3.Se scoate, se desface şi se adaugă somonul, salata şi sucul de lămâie.
Simplu, foarte gustos şi sănătos. Exact cum trebuie să fie un mic dejun! L-aţi încercat şi voi?
Sursa: http://www.gustos.ro/
No comments:
Post a Comment