Afla mod de preparare pentru Capsuni cu crema, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Capsuni cu crema, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
10 – 15 capsuni proaspete si coapte,
50 g mascarpone,
75 ml frisca,
3 linguri zahar alb tos,
1 lingurita vanilie (optional),
ciocolata topita (optional).
Mod de preparare:
Spalati capsunile apoi stergeti-le cu un prosop de bucatarie. Asigurati-va ca acestea stau in pozitie verticala, cu varful in sus. Taiati in forma de x in partea de sus, asigurandu-va ca nu taiati de tot. Desfaceti usor cu varful degetelor.
Crema de capsuni o preparati astfel:
Amestecati intr-un castron branza mascarpone, frisca pana la omogenizare. Adaugati zahar alb tos si vanilie si continuati sa bateti pana se omogenizeaza.
Turnati crema intr-o punga pe care o gauriti la un colt apoi turnati in in varful fiecare capsuni unde ati facut despicatura.
Puneti la frigider pentru 30 minute inainte de servire.
Optional stropiti cu ciocolata topita.
- Inghetata cu capsuni Ingrediente:300 g capsuni romanesti,10 capsuni pentru servire si decor,100 g smantana 15% grasime,1 lingura de miere,2 linguri sirop de agave,un praf de sare,1/2 lingurita amidon alimentar.Mod de preparare:Intr-un vas cu pereti inalti, pui capsunile...
- Tort cu capsuni Ingrediente pentru blat:6 oua,6 linguri zahar,5 linguri faina,zeama de la 1/2 lamaie,1 pliculet zahar vanilat,coaja de lamaie,sirop din apa cu zahar.Ingrediente pentru umplutura:750 g frisca,1 plic intaritor de frisca,5 linguri zahar,1 pliculet...
- Rulada cu capsuni Ingrediente pentru aluat:4 oua,125 g zahar,100 g faina,20 g amidon,1/2 lingurita praf de copt.Ingrediente pentru crema si decor:350 g capsuni,3 pliculete zahar vanilat,500 ml frisca,2 plicuri cu intaritor de frisca,10 ml rom alb.Mod de preparare:Bati...
No comments:
Post a Comment