Carne de porc cu ciuperci
Cantitate: 4 portii
Dificultate: usoara
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatire: 25 minute
Ingrediente
-1 lingură ulei de măsline
-2 cepe, tocate
-400 g file de porc, împodobite de grăsime şi a tăiate în fâşii
-250 g ciuperci, feliate
-1 sau 1 / 2 linguri boia de ardei
-1 lingură pasta de tomate
-200 ml supa de pui
-100 ml smantana
-orez sau spaghete pentru servire
Metoda de preparare
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare şi gatiti ceapa timp de 10 minute, până la auriu. Adaugati carnea de porc şi ciupercile şi se prăjeşte pe foc mare timp de 3-4 minute până când se rumeneste. Se condimentează cu boia de ardei şi se mai gateste 1 min.
Adauga pasta de tomate, se amestecă, apoi se toarna supa. Se lasă amestecul să fiarba timp de 5-8 minute pana cand carnea de porc este gata. În cele din urmă adaugati smântână şi asezonati cu sare şi piper. Serviti cu orez, spaghete si smântână deasupra pentru cei care doresc.
No comments:
Post a Comment