Salata de fasole colorata pentru Crăciun
Ingrediente
-fasole – 300 g fiarta
-ardei roşu – 5 prăjiti şi curăţati
-ciuperci – 100 g conserve
-porumb – 300 g conserva dulce
-mezeluri – 100 g sunca afumata sau carne de curcan
-muraturi – 5 – 6
-măsline – 10 – 15 bucăţi
-mazăre – 100 g conserva
-ceapa – 1 capatana mica
-sos de soia – 2 lingurite
-ulei – 4-5 linguri
-oţet – 1-2 linguri
-sare – dupa gust
-ienibahar – 1 / 2 lingurita
Metoda de preparare
Se taie în cuburi baconul, castraveţii, ardeii şi ceapă. Se amestecă cu toate celelalte produse intr-un castron mare de salata si aromatizata cu ienibahar zdrobit, se adauga sare, oţet, ulei şi sos.
Aranjaţi măslinele pe partea de sus, apoi se amestecă în mod direct cu măslinele. Opţional, amestecati salata cu sos de maioneza.
No comments:
Post a Comment