Carne de vită gătită cu ardei
Ingrediente
- 1 kg carne de vita
- 1 kg cartofi tăiati în bucăţi mari
- 1 ceapa
- 3-4 morcovi, tăiati în inele mari
- 1 ardei verde, tăiat în fâşii subţiri şi scurte
- 150 g fasole verde
- ţelină
- pătrunjel
- 10 boabe piper
- sare dupa gust
Metoda de preparare
Carnea se taie în bucăţi şi se fierbe într-o oala sub presiune cu 2 litri de apă. Scoateţi spuma cu spumiera. Supa este completata cu toate celelalte ingrediente – cartofii tocati, fasole, morcovi, ceapa, ardei, telina si patrunjel. Adăugaţi sare şi piper.
Acoperiti tigaia si gatiti la foc mare.După fierbere este redusa carnea de vită şi se fierbe timp de inca 40 de minute. Atunci când se serveşte la garnitură adaugati un baton de unt şi pătrunjel.
No comments:
Post a Comment