Tuesday, December 20, 2011

Gulaş - bucatariaculinara.net

Gulaş

Ingrediente
- 750 g carne de vită
- 1 kg cartofi
- 100 g grasime
- 1 ceapa
- 250 g ardei
- 250 g rosii
- 1 lingura faina
- 2 linguri boia de ardei dulce
- 1 ciupitura maghiran
- 1 lingurita sare
- 1 canăvin alb
Metoda de preparare
Ceapa se prăjeşte in grasime pana se inmoaie si se face aurie.Se ia de pe foc si se adaugă boia de ardei, se amestecă şi se adaugă cuburi mici de carne tocata, făină şi alte mirodenii.Odată ce carnea este frageda, puneti cartofii taiati in cubulete, tăiati în inele ardeii si lasati 10 minute apoi adaugati si roşiile,vinul şi apa, astfel încât totul sa fie acoperit.Gatiti până când carnea şi legumele sunt pe deplin pregătite.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment