Friday, December 23, 2011

Sarmale verzi fara carne - bucatariaculinara.net

Sarmale verzi fara carne

Ingrediente pentru 10 sarmale
-10 bucăţi de frunze de varza mai mari
-1 ceapa
-3 / 4 cani de orez
-1 morcov
-1 / 2 cana ulei vegetal
-1-2 crengute de marar
-sare şi piper negru

Metoda de preparare
Intr-o cratita se fierbe apă, sare si lasati 2-3 minute să se înmoaie frunzele de varza. Intr-o tigaie adâncă, se prăjeşte ceapa tocata, frunze mici, orez.

Adaugati morcovi şi o mică cantitate de apă (1 pahar), iar apoi piper, marar tocat. Opriţi şi se lasă până când orezul absoarbe apa.

Creati sarmalutele şi să aranjeazai într-o cratiţă. Se pune capac pe partea de sus. Se toarnă 3 căni de apă caldă. Adăugaţi sare şi piper roşu. Lăsaţi pe foc mic sa fiarba timp de aproximativ 30-40 de minute.

Serviti cu iaurt.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment