Afla mod de preparare pentru Chiftelute cu somon, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Chiftelute cu somon, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
400 g somon proaspat,
zeama de la 3-4 lamai,
300 g orez salbatic,
1-2 legaturi patrunjel,
sare,
1-2 legaturi ceapa verde,
piper,
ulei pentru prajit,
50 g margarina,
100 g pesmet,
100 g susan macinat.
Mod de preparare:
Am spalat fileul de somon si am pus pe un servet absorbant sa se scurga. Am presarat cu sare si zeama de lamaie, am asezat in tava, am stropit cu ulei de masline, am acoperit cu felii de lamaie si am dat la cuptor.
Separat, am spalat orezul in 2-3 ape si am fiert in apa cu sare si putin piper. Am lasat sa clocoteasca si, dupa ce s-a legat, am dat deoparte. Am curatat ceapa verde, am tocat marunt si am calit in putin ulei, cat sa se inmoaie si sa devina transparenta.
Am verificat daca a fiert pestele si cand a fost gata, am scos sa se racoreasca usor si am desfacut in bucatele. Am pus impreuna intr-un bol cu ceapa calita si cu orezul salbatic. Am adaugat margarina si verdeata tocata marunt si am amestecat bine compozitia.
Am format chiftelutele si le-am trecut prin pesmet si susan macinat.
Am prajit in ulei incins in prealabil si dupa aceea am servit.
- Chiftele de dovlecei Ingrediente:1 kg dovlecei,1/2 ceapa, taiata foarte marunt,4-5 catei de usturoi, batuti,2 lingurite de marar tocat,2 lingurite de patrunjel tocat,1 ou,30 g de faina,50 g de telemea, rasa, pe razatoarea cu gauri mici,sare si piper dupa gust.Mod...
- Chiftele de conopida Ingrediente:1 conopida,2 oua,3-4 linguri pline bine, pesmet,1 lingura patrunjel verde, tocat,1/2 lingurita usturoi uscat din rasnita,piper, sare dupa gust,ulei pentru prajit.Mod de preparare:Curatati conopida frunze, scoateti buchetelele de pe...
- Tort aperitiv cu somon Ingrediente pentru crema:2 pachete crema branza,1 legatura ceapa verde,2 linguri smantana,300 g somon afumat.Ingrediente pentru clatite:3 oua,1 cana lapte,1 lingura ulei,1 cana bere,faina, sare, zahar.Mod de preparare:Amesteci ingredientele...
No comments:
Post a Comment