Friday, December 23, 2011

Toba de porc

Afla mod de preparare pentru Toba de porc, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Toba de porc, instructiuni pentru gatit

Ingrediente:
500 g rinichi de porc,
500 g inima de porc,
500 g ficat de porc,
500 g limba de porc,
500 g carne cu soric de porc,
1/2 cap de porc,
piper, sare, foi de dafin.
Mod de preparare:
Am fiert toate ingredientele cu un praf de sare si doua foi de dafin dupa care le-am taiat cubulete mici. Dupa ce le-am taiat pe toate le-am condimentat dupa gust si am inceput sa umplu stomacul pe care l-am curatat in prealabil. Am cusut apoi gura stomacului, am intepat din loc in loc si in apa care am fiert carnea, am pus cu grija si am lasat cam 20 minute sa fiarba domol. Cind timpul s-a scurs am scos cu grija si am pus pe un gratar, punind deasupra o greutate. Am dat la rece sa se scurga, dupa care am servit.

Sursa: http://www.retete-sanatoase.ro

No comments:

Post a Comment