Friday, December 23, 2011

Clatite cu cremă de brânză şi ton

Clatite cu cremă de brânză şi ton

Ingrediente
- 2 cesti faina
- 2 cani lapte
- 2-3 oua
- 1 linguriţă zahar
- 1 lingurita sare
- 1 linguriţăbicarbonat de sodiu
- 2 cutii ton file
- 2 pachete (240 g) crema de branza
- 2 boabe cuisoare zdrobite
- 1 vârf de cuţit scortisoara
- 2 portocale
- 4-5 crengute patrunjel

Metoda de preparare
Bateti ouale cu sare şi sizahăr bicarbonat de sodiu, se adaugă treptat laptele bătut şi amestecul de făină. Prajiti clatitele intr-un vas uns uşor eventual intr-o tigaie.

Într-un castron se amestecă tonul cu crema de branza.Se framanta bine cu o furculita si se adaugaportocalele, sare, scorţişoară, cuişoare şi amestecaţi până când toate se amestecă împreună cu pătrunjelul tocat.Opţional, aveţi posibilitatea să amestecati ingredientele si apoi sa umpleti cu amestecul cald clatitele.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment