Afla mod de preparare pentru Prajiturele cu ciocolata si pulbere de migdale, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Prajiturele cu ciocolata si pulbere de migdale, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
50 g ciocolata rasa fin,
250 g faina,
100 g pulbere migdale,
100 g zahar,
175 g unt rece,
2 linguri lapte,
1 lingurita scortisoara, pudra,
1 lingura pudra de cacao,
1 lingurita pudra de ghimbir uscat,
un varf cutit de sare,
Pentru glazura:
1 lingura pudra de cacao,
4 linguri zahar vanilat.
Le amestecati impreuna intr-un castron.
Mod de preparare:
Se amesteca faina, pudra de migdale, zaharul pudra, scortisoara pudra, pudra de ghimbir uscat, sarea, pudra de cacao si ciocolata rasa fin intr-un castron.
Adaugati bucati mici de unt rece si amestecati laptele cu faina, framantand cu degetele pana obtineti un aluat.
Formati rulouri din aluat, apoi le dati la rece in frigider pentru 30 minute.
Incalziti cuptorul la 175 grade C.
Scoateti rulourile din frigider si puneti-le in tava de copt in care in prealabil ati pus hartie de copt.
Puneti tava in centrul cuptorului preincalzit si coaceti pentru 15 – 18 minute.
Scoateti tava din cuptor si imediat tavaliti rolele prin glazura preparata din pudra de cacao si zaharul vanilat, apoi dati la racit inainte de a servi.
No comments:
Post a Comment