Tuesday, December 27, 2011

Tort fără ouă - bucatariaculinara.net

Tort fără ouă

Ingrediente
- 3 cesti lapte
- 100 g unt
- 2 cani zahăr
- aproximativ 5 cupe făină
- 1 vârf de cuţit sare
- 2 clipuri scorţişoară
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri de cacao pentru glazura
- 1 lingura ulei pentru glazura
- 1 linguriţă zahăr pulbere
Metoda de preparare
Bateti bine untul şi zahărul timp de 5 minute, se adauga laptele si faina treptat, sub agitare. Se adauga sare, praf de copt, scortisoara si turnati amestecul terminat intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina.

Coaceţi într-un cuptor preîncălzit moderat si verificaţi disponibilitatea cu un băţ. Se topeşte untul pentru glazura si se amesteca cu lingurile de cacao, zahăr şi 2 de apă. Se toarnă peste tort glazura.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment