Friday, December 30, 2011

Carne de porc cu branza topita

Carne de porc cu scoici si branza topita

Ingrediente
-carne de porc – 1 kg
-vin – 1 cană alb sec
-smantana – 1 cană
-brânză – 100 g afumata
-sare
-piper negru
-ulei de gătit

Metoda de preparare
Frecati carnea de porc cu sare si piper. Spălaţi cu jumătate din vin şi se lasă timp de 30 de minute. Se încălzeşte uleiul în tigaie şi se prăjeşte carnea de porc cu lichidul sau, uniform pe toate părţile.

Adaugati vinul ramas şi fierbeti timp de aproximativ 20 de minute pana cand carnea se inmoaie complet. Se toarnă smantana, se amestecă şi se adaugă condimente dupa gust.

În cele din urmă, amestecati cu brânză afumată tocată prelucrata după 1 minut şi îndepărtează de la foc.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment