Ficat de porc cu ceapa
Ingrediente
- 1 kg ficat de porc
- 500 g ceapa
- 3 morcovi
- 350 g ciuperci
- 4 muraturi
- 3 ardei
- piper dupa gust
-sare
- 2 linguri pasta de rosii
- 180 ml vin
- condimente
- lămâi feliate pentru garnitură
Metoda de preparare
Ficatul se sareaza şi se stropeste cu piper apoi se pune în ulei preîncălzit.Ciupercile si ceapa se taie mărunţit,apoi se adauga si morcovii si adăugati la ficat să se innabuse.La scurt timp după acestea se adaugă şi ardeiul tocat.Se amestecă şi se adaugă condimente dupa bunul plac.La scurt timp înainte de a fi gata se adăuga muraturi tăiate în felii subţiri, vinul şi pasta de rosii.Se amestecă şi se lasă pe foc până când lichidul se evaporă uşor.Serviti cu felii de lamaie.
No comments:
Post a Comment