Pui cu broccoli si ciuperci
Ingrediente
-1 piept de pui
-broccoli – 15-20 bucati
-ceapa – 1 capatana mic
-ciuperci – 8 – 10 buc
-smantana – 150 – 200 ml de gătit
-lapte – 80 ml
-parmezan – 50 g branza
-sare
-piper negru
-ulei – 4 linguri ulei sau ulei de măsline
Metoda de preparare
Taiati in bucati pieptul de pui, adaugati sare şi frecati-le cu piper alb şi negru. Se încălzeşte puţin uleiul şi se prăjeşte pana se schimba culoarea.
Scoateţi carnea de pui şi se prăjeşte în aceeaşi grasime ceapa şi ciupercile tăiate semiluna în felii.
După ce se caleste, întoarceti carnea de pui şi se adaugă broccoli. Se amestecă şi atunci când acestea se schimba la culoare adaugati laptele.
Se amestecă şi atunci când sosul scade eliminaţi de la căldură. Se condimentează cu sare, dacă este necesar şi un pic piper alb şi negru. Se presara cu parmezan ras şi se serveşte.
No comments:
Post a Comment