Monday, December 26, 2011

Macrou cu orez - bucatariaculinara.net

Macrou cu orez

Ingrediente
-macrou – 2
-orez – 2 cani
-ceapa – 1 cap
-mazare – 1 cană
-bacon – 150 g
-ulei – 100 ml
-sare
-piper negru
-nucsoara – 1 / 2 lingurita
-vin – 50 ml alb
-patrunjel – tocat, pentru ornare

Metoda de preparare
Curăţati macrouul şi creati fileuri dupa inlaturarea pielii. Incalziti uleiul în tigaie adâncă, se prăjeşte ceapa tocata si baconul.

După ce atinge un bronz luminos, se adaugă orezul pentru a fi prăjit, de asemenea. Adaugati la inceput vin alb, mazăre şi bucatile de peşte.

Asezonati cu condimente. Odată ce orezul absoarbe lichidul este transferat intr-o tava, se completează până la 4-5 ceşti apă caldă şi se pune la copt în cuptorul încălzit moderat pana este gata orezul.

Serviti cu un pic patrunjel tocat.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment