Saturday, December 31, 2011

Tocăniţă din sira de porc cu inimi

Tocăniţă de coadă de porc cu inimi

Ingrediente
-carne de porc – 1 kg sira de langa coada
-inimi de pui – 250 g
-ciuperci – 250 g
-ceapa – 2 capatani
-cartofi – 4
-tomate – 4
-ardei – 2 verzi
-vinete – 1
-sare
-chimion
-piper negru
-cimbru
-frunze de dafin
-150 g de bere sau de apă
-50 g ulei de măsline

Metoda de preparare
Taiati toate legumele în bucăţi. Carnea de porc se pune la prajit in putina grasime, se adauga inimle de pui curatate, dupa care se pune un pahar de vin rosu si lasati sa se sufoce. În cele din urmă, se adaugă condimente.

Într-o oală se pun legumele tocate şi inimile. Adaugati inca o ceaşcă de vin si amestecati cu toate condimentele dupa gust. Puneţi capacul pe tocană şi se coc timp de aproximativ 2 ore în cuptor moderat.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment