Afla mod de preparare pentru Ardei umpluti, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Ardei umpluti, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
10-12 ardei,
200 g orez,
1/2 kg ceapa,
o radacina de patrunjel,
1/2 telina mica,
un morcov,
1/2 kg rosii,
o legatura marar,
o legatura patrunjel,
sare, ulei, piper.
Mod de preparare:
Am spalat ardeii, am taiat un capacel in jurul cozii, am scos semintele si i-am curatat de vinisoarele din interior. I-am oparit 10 minute in apa clocotita si i-am lasat apoi sa se scurga. Am dat pe razatoare morcovul, telina, patrunjelul, am tocat marunt ceapa si am calit in ulei, am adaugat apoi orezul si apa cat sa le acopere, am pus 2 rosii decojite si taiate cubulete si am mai lasat 5 minute la fiert. Cand totul s-a inmuiat bine, am adaugat verdeata tocata marunt. Am decojit o parte din rosii si le-am dat prin masina de tocat, formand un sos. Puteti folosi si bulion diluat in apa. Am umplut ardeii cu compozitia din legume si orez si in locul capacelor taiate am pus cate o felie de rosie. Am asezat ardeii intr-o cratita cu putin ulei, am turnat sosul de rosii si am completat cu apa, 3 sferturi din cratita. Se pot servi reci, ca aperitiv.
Etichete:
ardei,
ardei cu carne si orez,
preparare ardei umpluti,
umplut,
- Pui umplut Ingrediente:1 pui,500 g de ficati de pui,1 ceapa,2 oua,5 linguri de pesmet,200 ml de ulei,1 conserva cu ciuperci,sare,piper,1 legatura de patrunjel.Mod de preparare:Am spalat si l-am golit de maruntaie. Ficaii si ciupercile le-am tocat si...
- Terina cu ardei Ingrediente:8 ardei capia rosii,300 g branza dulce,250 g telemea de capra,100 g unt,1 legatura marar,piper macinat,sare,2 plicuri gelatina.Mod de preparare:1. Coci ardeii in cuptor sau pe flacara, intorcandu-i pe toate partile. Ii presari cu...
- Pizza cu vinete si ardei Ingrediente pentru aluat:500 g faina,1 cubulet drojdie,5 linguri ulei,300 ml apa calduta,sare.Ingrediente pentru umplutura:8 rosii,2 vinete,2 gogosari,2 ardei grasi,1 legatura de ceapa verde,200 g masline negre,100 ml ulei,sare,ketchup...
No comments:
Post a Comment