Friday, January 27, 2012

Spuma de prune - bucatariaculinara.net

spuma de prune

Ingrediente pentru 4 persoane

-300 g prune decojite şi fără sâmburi
-2 cuburi de gelatină
-1 lingura de apa
-câteva picături de suc de lamaie
-2 albuşuri de ou
-50 g de zahăr
-4 linguri de miere
-200 g iaurt
-frunze proaspete de mentă
-coaja rasa de la o portocala

Metoda de preparare
Se face un piure din prune intr-un blender,bate zaharul cu albusurile de ou si se adauga mierea.Dizolva gelatina în sucul de lamaie.Adauga la piureul de prunespuma rezultata din zahar si albusurile de ou si se amesteca impreuna cu gelatina.Pune amestecul în pahare şi se lasa sa se raceasca in frigider pentru cateva ore.Se amestecă iaurtul cu spuma de prune.Se serveste cu iaurt,frunze de menta proaspete şi fasii subtiri de coaja de portocala.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment