Wednesday, January 18, 2012

Pui cu morcovi - bucatariaculinara.net

Pui cu morcovi

Ingrediente
- 800 g carne de pui – un pui de găină
-300-350 g morcovi
-unt 50 g
-25-30 g de făină
-sare, piper, patrunjel – dupa gust.

Metoda de preparare
Se taie carnea de pui în loturi şi se prăjeşte în ulei preîncălzit, apoi scoate din cratita.

Morcovii se curăţă şi se taie în felii subţiri. În acelaşi ulei se sufoca pe foc mic până se înmoaie, apoi se adaugă făină.

Se diluează cu o jumătate de litru de apa fierbinte, sare şi se adaugă porţiuni de carne prajita.

Se pune la foc. Înainte de a se lua de pe foc se presara cu piper negru si se adauga dacă se doreşte cu amănuntul pătrunjel tocat.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment