Saturday, January 21, 2012

Carne în folie la grătar

Carne în folie la grătar

Ingrediente
-carne de porc – aproximativ 1 kg file
-usturoi – 4-5 capatani
-ceapa – 1 / 2 capatani
-morcovi – 1, mediu
-sare
-piper negru
-cimbru – 1 linguriţă uscat
-vin – 150 ml roşu
-sos de soia – 4-5 linguri

Metoda de preparare
Luaţi bucata de carne de porc şi se frecati cu cateii de usturoi pe toate părţile. Se adauga săre si se presara cu piper.

Spălaţi cu sos de soia si vin si se presara cu cimbru uscat. Lasăti într-un vas acoperit să stea timp de 2-3 ore in frigider.

Apoi infoliati si adaugati ceapa tocata si morcovii. Infoliati bine in aluminiu si puneti la pregatit pe un gratar mediu încălzit. Coaceţi timp de 45 de minute pe fiecare parte. Carnea de porc se taie în bucăţi şi se serveşte dupa ce se pregateste bine.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment