chiftele cu carne de curcan
Timp de preparare: 20 minute
Timp de gatire: 25 minute
Dificultate:usor
Cantitate:8 portii
Ingrediente
-500 g foietaj de patiserie
-250 g carne de curcan, tăiata în bucăţi
-8 linguriţă smântână
-8 lingurite afine
-1 ou, bătut
Metoda de preparare
Puneti pe o farfurie mica 8 mingii de aluat format din carne de curcan si foietaj de patiserie cu un diametru de aproximativ 10 cm şi 8 mingii cu un diametru de 9 cm pentru “capace”. Aranjaţi bucăţile mai mari de aluat în 8 forme pentru copt briose. Apoi adaugati smântână şi afine.Unge marginile cu putin ou.Puneti “capacele” şi se uneste cu chiftelele.Lasă-le să stea în frigider 15-20 de minute.Preincalziti cuptorul la 200 ° C si puneti chiftelele unse cu ou sa se coaca timp de 25 minute.Serviti-le calde, dar pot fi consumate şi reci.
No comments:
Post a Comment