Wednesday, January 18, 2012

Supa de pui cu cartofi si orez

Supa de pui cu cartofi si orez

Ingrediente
-carne de pui – 300 g de piept
-ceapa – 1 capatana
-morcovi – 1
-piper
-cartofi – 3 de marime medie
-orez – 1 / 2 ceascasau – mai puţin
-sare
-piper negru
-ouă – 1
-otet – 1 lingura
-iaurt – 2 linguri
-patrunjel – o crenguta proaspata

Metoda de preparare
Se fierbe carnea de pui în 1, 5 l de apă. Odata ca s-a pregatit, scoateţi şi rupeti. Intr-o tigaie se prăjeşte ceapa tocata si morcovul dupa care se adauga piper.

Se toarnă, împreună cu grăsime în supa de pui, se pune tava pe aragaz si se adauga cartofii curatati si taiati cubulete.

Se fierbe până când cartofii se inmoaie. Adaugati carnea de pui şi orezul. Se amestecă bine şi se asezoneaza cu sare şi piper.

Odată ce s-a fiert orezul, supă, îndepărtati de la căldură. Îngroşati cu ou bătut împreună cu oţet şi iaurt si se adauga patrunjel tocat.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment