Afla mod de preparare pentru Lasagna cu ciuperci, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Lasagna cu ciuperci, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
1 pachet de lasagna,
500 g ciuperci,
1 morcov,
2 cepe,
1 ardei capia,
100 g soia granule,
piper, sare,
2 lingurite de cimbru,
1 lingura de ulei de floarea-soarelui,
1 conserva de 400 g de rosii decojite,
busuioc proaspat sau uscat.
Mod de preparare:
Am dat prin masina de tocat morcovul, ardeiul, cepele si ciupercile. Le-am pus apoi intr-un bol mare, am adaugat soia granule, cimbru, sare si piper. Am pus la incins uleiul intr-o tigaie mare si am calit compozitia de mai sus la foc potrivit, 5 minute. Am incins la 180 de grade. Am luat o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt. Am pus un strat de lasagna, apoi, cu ajutorul unei spatule, am intins jumatate din compozitia din tigaie. Am adaugat un alt strat de lasagna si cealalta jumatate de compozitie, apoi am pus ultimul strat de lasagna. Am acoperit tava cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor aproximativ 40 de minute. Cu 10 minute inainte de a o scoate din cuptor am turnat peste ea rosiile pisate bine cu o furculita si amestecate cu busuioc.
Etichete:
ciuperci,
ciuperci cu lasagna,
lasagna,
preparare ciuperci,
- Ciuperci cu marar si patrunjel la cuptor Ingrediente:13 ciuperci mari,cateva fire de patrunjel,cateva fire de marar,1 catel de usturoi,1/4 lingurita de sare,1/2 linguriţa de boia,1/2 lingurita de piper si putin ulei.Mod de preparare:Am spalat ciupercile si apoi le-am zvantat cu servetele...
- Paine prajita cu branza si ciuperci Ingrediente:227 g ciuperci mixte,2 linguri ulei de masline,1 lingura unt,1 lingurita de sare2 lingurite frunze proaspete de cimbru sau 1/2 lingura cimbru uscat,1 catel usturoi, tocat,1 lingura coaja de lamaie,...
- Risotto cu ciuperci Ingrediente:3 linguri de unt,2 cesti de ciuperci proaspete, curatate,8 cesti supa de pui,2 crengute de cimbru proaspat,1 frunza de dafin,1 lingura sos de soia,1 / 2 cana ceapa, fin tocata,1 3 / 4 cesti de risotto,...
No comments:
Post a Comment