Friptura de curcan la grătar
Ingrediente
-carne de curcan – 4 bucati de piept
-lapte – 1 cana
-sos de soia – 50 ml
-sare
-piper negru
-miere – 1 lingura
-usturoi – 3 catei presat
-ulei – 3 linguri
Metoda de preparare
Frecati doua bucati de carne de curcan cu sare, piper şi se toarnă lapte. Se lasă să stea timp de 3 ore, apoi se scurge.
Preincalziti gratarul. Se amestecă împreună sos de soia, ulei, usturoi tocat şi miere.
Folosind o perie se da pe fiecare friptura pe ambele părţi şi apoi aruncaţi pe grătar, care ar trebui să fie foarte fierbinte.
Deci, se coace fripturile de curcan pe ambele părţi şi dupa ce s-au preparat se pune intr-un container cu capac să se sufoce.
Servit cu salata de legume.
No comments:
Post a Comment