Sunday, January 22, 2012

Budinca cu paine si sirop

Afla mod de preparare pentru Budinca cu paine si sirop, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Budinca cu paine si sirop, instructiuni pentru gatit

Ingrediente:
6 felii de paine (bagheta) cu fructe si nuci,
2 oua,
50 g zahar brun,
1 / 2 lingurita extract de vanilie,
1 cana lapte,
1 cana frisca,
1 / 4 ceasca portocale confiate, tocate.
Pentru sirop:
60 g zahar tos,
100 g suc de portocale,
1 lingurita de coaja de portocala, fin tocata,
25 g unt.
Pentru servire:
inghetata de vanilie,
coaja de portocale confiate,
glazura de zahar.
Mod de preparare:
Taiati feliile bagheta in cuburi mici, amestecati impreuna toate ingredientele, acoperiti cu o folie de plastic si dati la frigider pentru o noapte.

Incalziti cuptorul la 180 ° Celsius.
Puneti hartie de copt intr-o tigaie de aproximativ 15×15.
Turnati amestecul de budinca de paine in tigaie, si coaceti timp de 30-40 minute sau pana cand partea de sus este maro auriu.

Prepararea siropului:
Incalziti sucul de portocale (puteti folosi cuptorul cu microunde). Puneti paharul in cuptorul cu microunde si lasati aproximativ 40 secunde sau 1 minut.
Puneti zaharul intr-o cratita medie, dati la foc, gatiti pana cand zaharul incepe sa se topeasca si caramelizati, turnati sucul de portocale cald in tigaie, amestecati pentru a combina. Adaugati untul si amestecati pana se topeste si acesta.

Pentru a servi:
Puneti budinca de paine pe o farfurie, presarati cu pudra de zahar si servi cu inghetata de vanilie, coaja de portocale confiate si sirop.

Etichete:

budinca

,

paine

,

preparare budinca cu paine si fructe

,

sirop

,

  • Paine cu banane si redusa de grasimi
  • Ingrediente:240 ml piure de banane coapte (aproximativ 2 banane mari),5 g bicarbonat de sodiu,120 ml smantana cu conţinut scazut de grăsime,60 ml ulei de canola, vegetal, ulei de porumb sau orice alt tip de ulei,100 g de zahar brun,1 ou mare (60... 
  • Budinca cu ciocolata si cafea
  • Ingrediente pentru 2-3 cesti budinca:1 / 2 ceasca faina,1 / 2 lingurita praf de copt,1 lingurita pudra de cacao neindulcita,1 / 4 ceasca zahar brun,1 / 4 ceasca lapte,1 lingura unt, topit, racit la temperatura camerei,1 / 2 ou batut bine,2 linguri... 
  • Budinca de vinete
  • Ingrediente:3-4 vinete,3 cepe,5 ardei grasi,6-8 rosii,un pahar cu ulei,1 lingura cu faina,8-10 catei de usturoi,verdeata, sare.Mod de preparare:Speli vinetele, le stergi si le tai in felii groase de 1 cm, pe care le presari cu sare si le pui... 

Sursa: http://www.retete-sanatoase.ro

No comments:

Post a Comment