Broccoli în sos de smântână
Ingrediente
- 1 cap broccoli
- 1 ceasca smantana
- 200 g branza
- 1-2 linguri faina
- 150 g branza rasă, opţional
- sare
- piper negru
- usturoi pudră
- 1 / 3 lingurita nucsoara
- cateva crengute proaspete de patrunjel
- 1-2 linguri ulei
Metoda de preparare
Se curata si se spala broccoli apoi se pune timp de 10 minute în apă clocotită, în care aţi pus si 1 lingură oţet. Scurgeti broccoli apoi se incinge uleiul intr-o cratita sau o tigaie cu un fund mare şi se prăjeşte făina si se amesteca constant .Se adauga broccoli, se amestecă, se adaugă smantana si restul de condimente apoi luati de pe foc. Serviti cu brânză rasă. Opţional, aveţi posibilitatea să turnati compozitia în vasul de copt si sa se coaca.
No comments:
Post a Comment