Afla mod de preparare pentru Ciuperci cu marar si patrunjel la cuptor, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Ciuperci cu marar si patrunjel la cuptor, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
13 ciuperci mari,
cateva fire de patrunjel,
cateva fire de marar,
1 catel de usturoi,
1/4 lingurita de sare,
1/2 linguriţa de boia,
1/2 lingurita de piper si putin ulei.
Mod de preparare:
Am spalat ciupercile si apoi le-am zvantat cu servetele de hartie. Le-am scos tulpinile. Am asezat 10 ciuperci in tava cu faţa in jos si am dat la cuptor, la 220 grade Celsius pentru aproximativ 10 minute. Am scurs sucul lasat in tava de ciuperci si le-am intos cu fata in sus. Am tocat marunt tulpinile plus cele 3 ciuperci si am amestecat cu verdeturile tocate, usturoiul pisat si condimentele. Am umplut palarioarele ciupercilor din tava cu amestecul de mai sus. Am stropit cu putin ulei. Am dat la cuptor la 220 grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute. Am servit cu mujdei de usturoi si paine prajita. Sunt o bunatate.
Etichete:
ciuperci,
cuptor,
marar,
patrunjel,
preparare ciuperci la cuptor,
- Paine prajita cu branza si ciuperci Ingrediente:227 g ciuperci mixte,2 linguri ulei de masline,1 lingura unt,1 lingurita de sare2 lingurite frunze proaspete de cimbru sau 1/2 lingura cimbru uscat,1 catel usturoi, tocat,1 lingura coaja de lamaie,...
- Risotto cu ciuperci Ingrediente:3 linguri de unt,2 cesti de ciuperci proaspete, curatate,8 cesti supa de pui,2 crengute de cimbru proaspat,1 frunza de dafin,1 lingura sos de soia,1 / 2 cana ceapa, fin tocata,1 3 / 4 cesti de risotto,...
- Supa de ciuperci Ingrediente:2 linguri de ulei de masline1 ceapa, tocata,100 g tupina broccoli, tocata,1 catel de usturoi, tocat,500 g ciuperci maro, curatate si taiate,4 cani de legume vegetale,1 / 2 lingurita cimbru uscat,sare si piper negru dupa gust,120...
No comments:
Post a Comment