Pui cu piure de ciuperci
Ingrediente
-450 g piept de pui
-1 / 4 cana de faina plus 2 linguri separate
-1 / 2 linguriţă de sare
-1 / 4 lingurita piper
-2 linguri de unt
-1 / 3 cana supa de pui, plus 3 linguri separate
-250 g felii proaspete de ciuperci
-1 lingura de suc de lămâie
Metoda de preparare
Carnea se taie de aproximativ 1,5 cm grosime. Se amestecă 1 / 4 cana de faina, sare şi piper şi pui.
Puneti carnea de pui in ulei într-o tigaie (la foc mediu), pregatiti pe ambele părţi, şi după ce este gata scoateti, se pune în castron şi se acoperă să nu se răcească.
Intr-o tigaie adaugati 1/3 cana supa şi se pune la fiert. Adăugaţi ciupercile. După ce sunt aproape gata, se amestecă cele 2 linguri de faina cu 3 linguri de bulion şi se toarnă amestecul în tigaie. Se pune la fiert şi se îndepărtează de îndată ce ciupercile sunt pe deplin pregătite. Se scoate din tigaie şi se adaugă suc de lamaie.
Serviti carnea de pui cu ciuperci.
No comments:
Post a Comment