Supa de carne de miel
Ingrediente
-500 g bucăţi fierte de maruntaie de miel
-ceapa – 4 crengute proaspete
-usturoi – 2 crengute proaspete
-bulion
-ulei – 100 ml.
-Orez – 1 k.ch.
-menta – 7 crengute proaspete
-clove – 2-3 boabe zdrobite
-piper – dupa gust sol
-lămâi – sucul de la 1 lamaie, divizat în 2
-ouă – 1, pentru legătura
-faina – 1 lingura
-iaurt – 2 linguri de
-patrunjel – tocat, proaspat
Metoda de preparare
Se taie ceapa, usturoi si menta si gatiti-le într-un ulei preîncălzit.Adauga tocat potroace, piper, orez şi suc de lămâie jumătate. Se pune la supa si se lasa la gatit până când orezul se fierbe.
Se bat ouale, făină şi iaurtul pentru asigurarea legăturii cu sucul de lamaie rămas. Puneţi recipientul pe aragaz şi se amestecă până când amestecul se ingroasa puternic.
Se face legătură cu supă şi se toarnă totul în tava. Eliminaţi de la căldură şi se poate servi supa de carne de miel cu puţin patrunjel tocat.
No comments:
Post a Comment