spaghete cu usturoi si ciuperci
Ingrediente
- 2 linguri de ulei de măsline
- 250 g ciuperci, tocate
- 1 catel de usturoi, tocat marunt
- 1 buchet pătrunjel, frunze
- 1 ceapa mica, tocata fin
- 1 fir telina, fin tocat
- 400 g conserve de roşii tocate
- 1 ardei iute rosu, curăţat de seminţe şi tocat fin
- 300 g paste (fără ouă)
Metoda de preparare
Se încălzeşte 1 linguraulei de masline intr-o tigaie adâncă, se adaugă ciupercile şi se prăjeşte pe foc mare 3 minute, până se inmoaie.Adauga usturoiul, gatiti mai mult de 1 minut şi se toarnă într-un castron cu patrunjel.Pune în tigaie ceapa si restul de ulei de măsline,ţelină şi se prăjeşte timp de 5 minute pana la o culoare aurie.Se adauga rosiile, ardei iute şi sare şi se lasă să fiarbă. Reduceti focul şi se lasă să se fiarba sosul descoperit 10 minute, pana se ingroasa.Între timp, gatiti pastele si scurgeti-le.Se toarnă sosul iar pe partea de sus usturoiul cu ciupercile aromate şi se serveşte.
No comments:
Post a Comment