Afla mod de preparare pentru Rulada cu spanac si branza, reteta culinara si ce ingrediente iti trebuie pentru a prepara Rulada cu spanac si branza, instructiuni pentru gatit
Ingrediente:
400 g spanac fiert sau congelat,
3 oua,
5 linguri cu faina,
300 g branza,
praf de copt,
sare, piper.
Mod de preparare:
Am maruntit spanacul, am adaugat ouale, sarea si piperul. Am amestecat faina cu praful de copt si am pus peste spanac.
Am pus compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptor sa se coaca, apoi am scos din tava siam rulat in hartie de copt. Am faramitat branza si am umplut rulada.
Etichete:
branza,
preparare rulada,
rulada,
rulada cu branza,
rulada cu spanac,
spanac,
- Paine prajita cu branza si ciuperci Ingrediente:227 g ciuperci mixte,2 linguri ulei de masline,1 lingura unt,1 lingurita de sare2 lingurite frunze proaspete de cimbru sau 1/2 lingura cimbru uscat,1 catel usturoi, tocat,1 lingura coaja de lamaie,...
- Rulada cu capsuni Ingrediente pentru aluat:4 oua,125 g zahar,100 g faina,20 g amidon,1/2 lingurita praf de copt.Ingrediente pentru crema si decor:350 g capsuni,3 pliculete zahar vanilat,500 ml frisca,2 plicuri cu intaritor de frisca,10 ml rom alb.Mod de preparare:Bati...
- Supa de fasole alba cu spanac, patrunjel, salvie si parmezan Ingrediente:1 lingura ulei de masline,100 g carnati de curcan,2 catei de usturoi, tocati marunt,1 lingurita salvie uscata, faramitata,1 conserva (500 g) fasole alba cu bob mare (cannellini), scursa si clatita,400 g supa de pasare, degresata,4 cani...
No comments:
Post a Comment