Saturday, January 21, 2012

Supă de legume cu varză şi cartofi

Supă de legume cu varză şi cartofi

Ingrediente
-ceapa – 1 capatana
-morcovi – 1
-cartofi – 3 de marime medie
-rosii – 2-3 linguri de pasta de tomate
-varza – 1 / 2 cap de mici, tocate
-păstârnac – 1 radacina
-bulion – 1, 5 l de legume
-grăsime – 1 k.ch.
-patrunjel tocat
-sare
-piper – dupa gust
-oregano – 1 lingurita uscat

Metoda de preparare
Se incinge uleiul intr-o cratiţă mare şi se prăjeşte ceapa tocata alternativ, morcovi şi păstârnac tocat.

Se pune la fiert supa sau apa şi se lasă să fiarbă. Adaugati cartofii curatati si taiati cubulete si varza.

Odată moi, se adauga pasta de tomate, cu puţin din supa. Se condimentează cu sare, piper si oregano. Odată ce s-a fiert indepartati de pe foc, se adauga patrunjel tocat.

Sursa: http://www.bucatariaculinara.net

No comments:

Post a Comment